Om oss på Veteranfixarna

Hejsan!

Mitt namn är Anders Ståhl och driver VeteranFixarna i Nybro. Jag startade min verksamhet i hösten 2015. VeteranFixarna hyr ut pensionerad arbetskraft med all erfarenhet och kunskap. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner. Våra arbetsområden är Nybro med tre mils radie.

Obs! VeteranFixarna växer och verkar nu även i Tyresö med omnejd. Kontakt på Tyresökontoret är Linus Ståhl Mobil:0705856168

Företagare:
Som företagare kan du behöva en vikarie eller hjälp vid en tillfällig aktivitet. Du kanske har fått in ett stort projekt under en begränsad tid och tillfälligt behöver hjälp.

Privatpersoner:
Som privatperson i alla åldrar kanske du behöver hjälp med , gräsklippning, målning ute och inne, enklare snickerier och elarbeten, tapetsering, snöskottning, eller vad det nu kan vara. Här finns möjlighet till Skattereduktion.

Vi har kunniga och erfarna pensionärer som har rutin från många olika typer av arbeten. Vi är inte alltid yrkesutbildade i det vi gör men du får en pålitlig arbetskraft som vet hur arbetet ska utföras.

Är du pensionär som vill arbeta några timmar när det passar dig? – Behöver du tillfällig hjälp på företaget, i hemmet, i trädgården?

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Vi kontaktar dig

Fyll i dina uppgifter här under så kontaktar vi dig. Glöm inte att fylla i antingen e-post eller telefon så vi kan komma i kontakt.

Kontakta oss

Du kan självklart kontakta oss direkt via telefon eller e-post så hör vi av oss så fort vi kan.

Anders

070-953 07 58

anders@veteranfixarna.se

Bli medarbetare

Vill du blev en del av oss? Vi söker just nu pigga och glada veteraner som kan hjälpa till att göra vardagen trevligare för våra kunder. Så börjar du närmare dig pension eller redan gått i pension så tveka inte på att höra av dig till oss så berättar vi mer.

Hör av dig antingen via telefon eller e-post så berättar vi mer.

Bli medarbetare